این کارخانه در استان فارس نام شهرستان: شیراز،نام بخش: شهرک صنعتی، نام روستا :کچی، منطقه ای که به جهت ترکیب عالی شرایط آب و هوائی و خاک خود ، در تولید مواد غذایی و دیگر میوه جات منحصر به فرد می باشد ، واقع گردیده است. از آنجا که هدف اصولی و نهایی کارخانه شاد گل شیراز عمدتاً حضور فعال ، قوی و مستمر در بازارهای جهانی تعیین گردیده است لذا ، در انتخاب ماشین آلات و تکنولوژی تولید سعی شد تا بهترین و کامل ترین و به روزترین تجهیزات ممکن انتخاب و مورد استفاده قرار گیرد . اما به خوبی روشن است که در زمینه تولید محصولات با کیفیت بالا ، تنها ماشین آلات تعیین کننده نیست .
این کارخانه از سال ۷۶ تاسیس واز سال۷۷ با تولید رب گوجه به صورت فله وحلب۲۰کیلویی شروع به کارنموده که درسال ۷۹به دلیل عدم استفاده از تسهیلات بانکی برشکسته شده وبه حالت تعطیل درامد که درسال۸۲ شرکای جدید با خرید کل سهام کارخانه وافزایش توان تولید وایجاد تاسیسات وماشین آلات جدید وگرفتن مجوزات بهداشتی تابه حال اقدام به تولید آزمایش نموده ولی به دلیل عدم استفاده ازتسهیلات بانکی نتوانسته اند محصول خود را بسته بندی وبه بازارهای داخلی وخارجی عرضه نماید . مساحت کارخانه ۱۳۰۰۰ متر مربع….
مقدمه پروژه مالی حقوق و دستمزد شرکت رب گوجه فرنگی :
نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهمترین مسائلی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته است. در این راستا، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روشهای مطلوب نگه داری و جلوگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و …، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. علاوه بر این، رشد و توسعه جوامع و پیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبک های نوین غذایی شده، به گونه ای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی و کمک غذایی به شکل روز افزونی احساس می گردد. بدین سبب رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صنایع غذایی و …، همگی دلایل بارزی هستند که اهمیت این رشته تحصیلی را نشان می دهند. تجارب چند سال اخیر نشان می دهد که توسعه صنعتی و افزایش سهم صنایع ساخت در GDP و رشد صنایع مذکور عامل اصلی دستیابی به نرخ بالای رشد اقتصادی در برخی از کشورهای در حال توسعه بالاخص کشورهای آسیایی بوده که پیامدهایی نظیر کاهش مشارکت کشاورزی در GDP را بدنبال داشته است…